29. 12. 2011.

Završen projekat “Partnerske akcije za zaštitu biodiverziteta zapadnog Balkana“

U prethodne dve godine Mladi istraživači Srbije su, sa brojnim partnerima, radili na projektu koji je doprineo zaštiti biodiverziteta u regionu kroz jačanje kapaciteta nevladinih organizacija za primenu EU Direktiva za zaštitu prirode, ali i za zagovaranje, sprovođenje kampanja, umrežavanje. Na ovom blogu možete da pročitate veliki broj tekstova o aktivnostima, o stavovima, o EU Direktivama, o saradnji, problemima i rešenjima. Tokom projekta realizovano je i 15 lokalnih akcija za zaštitu biodiverziteta i promociju energetske efikasnosti u Srbiji i u Crnoj Gori. Rezultate aktivnosti možete pogledati u filmu koji je snimljen tokom završne radionice u Beogradu.


Mladi istraživači Srbije se zahvaljuju partnerima: WWF, Green Home i NVO Sunce na saradnji i uspešnoj realizaciji aktivnosti.

Projekti tim je posebno zahvalan organizacijama članicama mreža „Natura 2000 Resursni centar Srbije“ i „Natura 2000 info centar“ na kvalitetnom učešću, profesionalnom radu i nizu odličnih akcija.

1 komentar:

  1. Dragi prijatelji,
    i ja bih vam se željela zahvaliti na lijepoj suradnji. Meni je bilo jako korisno, nadam se da je i vama bilo barem upola dobro kao što je bilo meni.
    U nadi da ćemo se još sretati, ako nikako drukčije tad butem ovog bloga, lijepo vas pozdravljam!
    Petra

    OdgovoriIzbriši